Potrzebujesz pomocy? Sprawdź może ktoś miał podobny problem, skorzystaj z
wyszukiwarki.
Dodano: 06-06-2009 17:11 |
Użytkownik usunięty
|
Mam pytanie czy mozna dodac opcje blokowania punktow dla jakies pozycji w grupie.
Np mam 3 pozycje
1 link priotytet --2
2 multilink priotytet --6
3 multilink priotytet --6
i chciialbym zeby 1 link z 2 priorytetm nie mogl dostac wiecej niz np 2000 punktow. aktualnie jak jest przyrost wlaczony to rodziela to zgodnie z priorytetem po wszystkich pozycjach - jedyne co moge zrobic jest zalozyc nowa grupe z tym konkretnym linkiem...
Mam nadzieje ze jasne to jest?
dzieki. |
Dodano: 06-06-2009 19:08 |
GLA
|
Pytanie czy lepiej tworzyć nową grupę czy dokładać kolejne opcje - osobiście jestem za pierwszym rozwiązaniem gdyż daje oczekiwany efekt a tworzenie kolejnych opcji poza efektem będzie powodowało że system będzie mniej przejrzysty czego chcemy uniknąć. |
Dodano: 08-06-2009 18:42 |
Użytkownik usunięty
|
to zalezy jak kto pracuje - dla mnie 1 grupa to 1 strona www - wiec logiczne jest to ze nie chce szukac ktora z grup ma akurat to dodatkowe haslo../mulitlink/url
a w metodzie co Ty proponujesz to jesli masz np 20 stron / grup i jeszcze na tym samym poziomie masz robic dodatkowe grupy z tymi samymi stronami to po prostu sam sobie spamuje liste.. i powodujesz wlasnie ze narzedzie staje sie nieczytelne.
wiec super byloby taka mozliwosc blokowania - "nie przydzielaj wiecej niz ... " |
Aby móc pisać na forum należy się zalogować.