Potrzebujesz pomocy? Sprawdź może ktoś miał podobny problem, skorzystaj z wyszukiwarki.

Forum GotLink.pl » O systemie
Skutecznosc - erotyka

Dodano: 19-03-2009 09:54
seek
Witam

Chcialem sie dowiedziec czy jestescie zadowoleni ze skutecznosci systemu w kategorii erotyka?

Ciekawi mnie ile stron tego typu jest podpietych do systemu i na ile sa to strony ktore maja jakakolwiek wartosc.

Szczerze powiedziawszy ja nie widzę zadnych efektów. Być może przydzielam za małe ilości punktów.

Ile wy dajecie, jak to u was wyglada?

Dzieki za pomoc.

Przy okazji skutecznosc systemu w innych kategoriach jest bardzo zadowalajaca.. tylko nie wiem co z ta erotyka.. :/
Dodano: 19-03-2009 11:19
GLA
Strony erotyczne w systemie - 616
Z monitoringu pozycji widać wzrost do wysokich fraz do Top20.... a obecnie wyglada to na filtr >40 .
Ilość punktów jaką przydzieliłeś na każdą z fraz swojej domeny wynosi maksymalną ilość wystarczającą do wyświetlania Twoich linków na każdej z 616 stron - "wszystkie" Twoje frazy wyświetlają się na "każdej" z tych stron - to bardzo dużo.
Dodano: 19-03-2009 13:32
seek
A można by prosić o informację jakie w takim razie ilości punktów przydzielać??
W jaki sposób to obliczyć? Podobnie jak to zrobić przy serwisach z innych kategorii?
Czy jest mozliwosc sprawdzenia tutaj gdzies historii pozycji w google? Czy pokazywana jest tylko aktualna pozycja..

Ciekawi mnie w którym momenci wpadła w ten filtr o którym piszesz.

Z góry dziękuje za pomoc
Dodano: 19-03-2009 13:58
GLA
System erotyczny ma stosunkowo dużo silniejsze strony a niżeli system główny. Ilość punktów od której rozpoczynasz linkowanie zależy od wielu czynników - jeśli nie jesteś ich świadomy to w pierwszych dniach nie powinno przekraczać się 500pkt na frazę - dopiero z każdym kolejnym tygodniem podnosisz ilość punktów do momentu w którym frazy osiągną satysfakcjonujące Ciebie pozycje. Jeśli chodzi o maksymalne ilości przydzielanych punktów na frazę w celu optymalnego wykorzystania tych punktów warto zapoznać się z http://www.gotlink.pl/news/read/12-optymalne-zarzadzanie-punktami

W przypadku systemu erotycznego średni koszt linku to ok 15pkt a więc jeśli przydzieliłeś na frazę 10000pkt spowodowałeś że Twój link wyświetlał się na wszystkich 616 stronach tego systemu - a to na mało linkowaną domenę bardzo dużo.

Historię pozycji frazy w google masz możliwość zobaczenia na wykresie - wystarczy kliknąć w ikonkę statystyk na liście grup.
Aby móc pisać na forum należy się zalogować.
1